Gi mæ en krim me handling! Siden boka har mottatt Rivertonprisen ville jeg gi denne en sjanse. Men ble så utrolig skuffet! Det er en bra roman, med historisk innblikk...om man er interessert i slikt! Men jeg har problemer med å like boka som en krim. Det skjer jo INGENTING!!! :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er enig med deg i at det ikke skjer stort krimaktig i denne boka :) Men som roman fungerer den jo. Har hørt den på lydbok og det gikk fint, for på lydbok i bilen skyllet bare ordene over meg, men jeg kjente at om jeg skulle ha lest det selv så hadde jeg blitt litt gal, for språket og oppbyggingen av teksten er ikke helt min stil :) Alt i alt likte jeg både denne boken og resten av serien, men da i hovedsak som en familie-krønike med krim som bakgrunn :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig. Da de 2 første bøkene i serien ble tilbudt gratis som et "E-bok introduksjonstilbud" fra Bokklubben, lastet jeg dem ned på min Ipad. Drømmenes land leste jeg uavbrutt fra Las Palmas til Oslo for noen måneder siden. Den fenget meg veldig. Dessverre ble jeg så skuffet over den andre at jeg ikke har lest Ravnene ( den siste i triologien) enda. Men den ligger i "skal lese" bunken. Må jo finne ut hvordan det hele ender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Gi oss et kvinnelik i fryseboksen, en slåsskamp på en bar, en biljakt, en som klaterer opp en skråning og faller ned, men blir reddet av en sterk mann/kvinne i siste øyeblikk og så rir de på en hvit hest ned i solnedgangen. Og salget av poppcorn slår alle rekorder. Sånne bøker vil vi har mer av.

Halleluja.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Æ e vældi gla førr at folk har forskjellig smak i litteratur! Æ hadde ærlig talt venta mæ litt handling som helle litt mot krim i ei sånn type bok. E det ikke like mye lov å like ei bra krimbok som en roman? Sjøl hata æ klisjefylte krimbøker. Det må være substans i handlinga ellers gir æ så smått opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tviler på at "normennene" er enige med deg, men jeg er enig i at det er lite action.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikGjermund HaugeTanteMamieBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23