Hiver meg inn i hyllestkoret av denne boka. Jeg har lite erfaring med science fiction bøker og er ikke overmåte begeistret for science fiction filmer, men dette fanget meg virkelig! Jeg ser at det av enkelte andre kommenteres at boka først og fremst fenger et yngre publikum, men hva er et yngre publikum? Jeg er snart 40, og jeg er helt solgt! Skal hive meg over resten av triologien omgående. Full anbefaling fra denne kanten. PS: jeg hørte denne som lydbok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Likte denne veldig godt, jeg vant den i en konkurranse, og har bestilt hele trilogien (det var billigere å kjøpe 3 enn bare 2, rare greier). Gleder meg til filmen kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da får vi bare håper at filmen er like god som boken. Erfaring tilsier at det skal mye til ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også godt voksen og likte boka veldig godt. Men jeg har stilt meg noen spørsmål ang. vinklingen i boka når det gjelder både voldsbruk og hvordan vi tenker rundt deltagerne i konkurransen: http://knirk.no/2011/10/dodslekene-suzanne-collins-nar-ungdom-dreper-ungdom-us-them-tenkning-som-trend-i-ungdomslitteraturen/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker også disse bøkene! Hver gang jeg stirrer på trilogien i bokyllen min tenker jeg: Hvordan skulle jeg klart meg uten dere??? Jeg synes faktisk at det er en egen dødslek å måtte overleve uten denne trilogien!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er kjempeglad i denne boken! Jeg leser 2'eren nå, og kaster ikke bort et sekund!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig me dæ! En utrolig bra serie, både for voksne&ungdom. Håper filmene lever opp til forventningene! Første kommer i mars :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den siste boken heter Fugl føniks :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.