Av og til kommer man over bøker som man ikke klarer å legge fra seg før den er lest fra perm til perm. Dette er en av disse bøkene!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så sant!! Nå er det to dager siden jeg leste siste side og jeg savner menneskene og dramaet - jeg vil vite mer! Jeg synes også det er godt gjort å balansere romanfigurene på en slik måte som Furnivall gjør, både "de gode" og "de onde" er personer med menneskelige trekk som gjør at jeg får sympati med vedkommende uansett hva de måtte finne på, alle kjemper jo for sin sak... og en god historieleksjon ble det denne gangen også! I love!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtLena Risvik Paulsen