Første store bok jeg leser på engelsk, og jeg fengsles først av språket: tre nivåer historie, tre språklige uttrykk. Dernest fanger strukturen oppmerksomheten, hvordan Danielewsky forbereder leseren på hva som skal fortelles med å reflektere over myter eller fakta (særlig kapitlene om ekkoet og det om Minotauren). Ingen enkel spenning, men desto mer fascinerende. Slutten var litt rar, og uventet, noen hull som leseren selv må fylle, men det gjør og at boken ikke slipper taket på leseren selv når den lukkes etter siste kapittel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Oi, måtte sjekke ut denne nå, og den ser kjempespennende ut. Må definitivt skaffe meg den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker horror og jeg har sett litt på den de gangene jeg har kommet over den i bokhandler og jeg må si strukturen på teksten er meget spesiell. En side er det bare noen linjer helt øverst, på annen side står teksten i en rute osv...Og på noen andre sider ser det ut som man må vri boka mye for å følge teksten:) Hvordan var det å lese på den måten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergJorid FRolf Ingemundseningar hKaren PatriciaSynnøve H HoelBerit RmoiraIngeborg GLesevimsaAkima Montgomeryleser42TanteMamieIngunn STonesen81Elin SkjerengAnniken BjørnesMarit HåverstadAjiniakraHeleneIdaJulie StensethRufsetufsaLillevimay britt FagertveitRavnAstrid Terese Bjorland SkjeggerudYlvaGrokriraMarit MogstadReidun SvensliHelene FagerhusMaria HusefestHildaKristinHarald KDolly DuckEileen Børresen