Jeg har samme problem, men med lydbøker (gratis klassikere, hører de på jobben) ... jeg kan jo legge inn en annen utgave, men det er litt bedre å få lagt det inn som en lydbok og ikke som en innbundet/pocket/annen tekst-utgave. Noen andre som også hører på slike lydbøker? Hvordan gjør dere det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det blei bedre når jeg søkte på tittelen "slash" kindle. du kan kanskje prøve det med lydbok også. Men mange må man sikkert legge inn selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hørt på ett par lydbøker og jeg legger de inn som en ny utgave selv. Klarer ikke å legge de inn som noe annet enn lydbok når jeg ikke har lest den selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek