Hadde gleda meg til denne - men vart skuffa.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Dette er jo en helt alminnelig chick-lit-roman, men ser ut som om mange her har hatt for store forventninger. Språket er litt baktungt, men det kan være oversetterens feil.

Plottet er ikke all verden, men holder til en lettlest og hyggelig tidtrøyte. Det rare er hvor gammeldagse alle damene virker! De oppfører seg mer som om de lever på syttitallet enn i dag. Muligens er det en realistisk beskrivelse av tysk kultur? De blir lett sjokkerte, rødmer osv, den ene damas forhold til og løsrivelse fra familien er som klippet ut av en bok fra 30-40 år siden...

En helt grei bok, men jeg kommer nok ikke til å oppsøke bøker av denne forfatteren igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka hadde noen gode formuleringer innimellom, men ellers kunne dette vært utgangspunkt for et filmmanus for en feel - good film med svært gode skuespillere som evner å heve nivået...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er utrolig hvor lurt man kan bli av et stemningsfylt omslag. Ikke èn gang i løpet av boka klarte den å sette meg i en eller annen stemning, bare forargelse over et fargeløst og ordfattig språk, og en platt handling. Boka får en svak 2`er av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var på ferie, hadde lest ut de bøkene jeg hadde med meg og fikk låne denne. Treer på terningen! Dårlig bygd opp, signaler pekte mot et drama som falt helt i fisk etter min mening. Klisjefylt og klønete språk, banale historier som har vært skrevet utallige ganger før - nei, denne blir fort glemt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde også gledet meg til denne, men den var noe intetsigende tull....antydning til komisk noen ganger, ellers lite å bruke tid på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk - da slipper jeg å bruke tid og penger på den, har lurt litt på den flere ganger se...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er kommet til s. 100 og liker boka kjempegodt. Får se om det holder helt ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Falt for coveret her jeg, tenkte at denne er nok bra.!!! Men er den verd å bestille.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes absolutt den er verdt å lese! Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt, men boken fenget meg helt fra første side! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe