Spenning fra det forblåste Shetland der alle kjenner alle og tradisjonene fortsatt er sterke i vanlige folks liv. Første bok i serien på fire om politimannen Perez. Jeg har vært på Shetland en gang og synes det er spennende å lese disse bøkene fra øyriket i vest. Ser for meg de forblåste heiene og hører det rare språket. Vel verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg koste meg stort med bøkene til Cleeves, skikkelig kosebøker! Jeg ser fram til nye bøker fra damen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også Ann Cleeves skriver godt og drivende. Det er virkelig substans og en god og realistisk avslutning i bøkene hennes. Jeg har lest White nights og Black raven på engelsk. Prøvde først å lese dem på norsk, men likte ikke oversettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen