Fin roman, mye kjærlighet, mye lengsel tilbake til hjemlandet Cuba, litt historie, litt trist, joda, den inneholder stort sett det meste.

Var litt kjedelig til tider, men grei nok. Brukte lenger tid enn normalt, da den ikke var veldig fengende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes boka er fin. Brukte litt tid på begynnelsen, men etter hvert gikk det lettere. Er litt fasinert av måten boka er bygd opp på, den er annerledes.
En bok om å finne seg selv, om hvem en er, på godt og vondt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg lest Habanita av Fabiola Santiago. Det er en kjærlighetsroman fra Cuba og Barcelona. Det er alltid spennende å lese om fremmende kulturer og tradisjoner.Marisol lengter tilbake til øya hun vokste opp på. Boka tar oss med til mange spennende steder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er varm, vakker og viktig. Den handler om røtter og identitet, som er viktig for alle mennesker. Hvor kommer jeg fra? Hvor hører jeg til? Jeg likte stemningen og språket.... Liv Gade - bokinspirator

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmor