Dei yrkesetiske retningslinjene til sjukepleiarar blir jo maltraktert i denne boka her. Det er skammeleg å kalle Riktor ein kollega av meg, tenk å behandle forsvarslause menneske på den måten! Men boka var jo bra skrivi da... Ein får jo godt innblikk i tankane hans sidan boka er skrivi i førsteperson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ikke glem at det er en krim, en psykologisk thriller, en oppdiktet roman. Det er nok en rekke yrkesgrupper som henges ut som fordervede mennesker i litteraturens verden. Jeg er selv "en gammel" sykepleier men tenkte ikke et enesten minutt på at Riktor var en sykepleierkollega. Nei, vet du hva!! Men boken likte jeg med all sin kynisme, skrekk og gru. Karin Fossum er rå, og denne sjangeren mestrer hun til gangs. Og hun er en språkets mester.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men Riktors kolleger tar jo de nødvendige grep for å avsløre ham og holde ham ansvarlig. Det er noe galt med Riktor, men ikke med de yrkesetiske retningslinjene til sykepleiere :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Ellen E. MartolBjørg L.Gro-Anita RoenPiippokattaEirin EftevandTheaLisbeth Kingsrud Kvisteningar hChrissieHeidi BBeathe SolbergClaudio D'EugenioEster SalpakkaTone HgretemorAnneWangleser42Ståle LiåsenÅsmund ÅdnøyDolly DuckTove Obrestad WøienIngeborg GStine SevilhaugElin FjellheimTina JensenRandiAmgeLyriaGalateaOdd HebækRisRosOgKlagingPia Lise SelnesRandiTanteMamieIngunn SIdaLinn HaugBjørn Sturød