Spennende og til tider ubahagelig skummelt om troverdige spøkelser. Tror mange unger vil grøsse godt med denne! Men hvorfor i alle dager trykker forlaget en anbefaling på forsida som omtaler boka som krim??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Fikk ikke helt taket på denne, jeg! Syntes ikke den hang helt sammen med seg selv, eller kanskje det var jeg som leste den på feil dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne i natt og fikk nesten ikke sove. Skummelt! Hilde Hagerup lager mennesker av spøkelsene, det gjør det til å tro på - og ekkelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Er det ikke flott?? :-)

Men hvorfor i alle dager kalle den en krim på forsida? det er jo totalt misvisende. Ser Kvalshaug også går på den i en av gårsdagens aviser...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta