Topp bok,men slutten gikk litt for fort:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Vel, det var jo fint å få litt innblikk i gruvearbeidermiljøet og streiken som førte til så mye elendighet. Men ellers var det da en ganske treg og forutsigbar handling i denne boka. Enig i at "alt" skjedde i en diger "klump" på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da var jeg akkuratt ferdig med den. Dette var den dårligste av Val sine bøker jeg har lest, så blir lenge før jeg kjøper en ny av bok av henne :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I og med at dette var mitt første møte med denne forfatteren, så har jeg håp om at den neste boka blir bedre.
Enig med deg i at dette ikke er den mest spennende krimhistorien jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest mye av Val McDermid, men ikke denne boka. Jeg vil anbefale deg å lese Retterstedet. Den er virkelig god - spennende og overraskende. Ellers synes jeg alle bøkene med Tony Hill er bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, etter å ha lest noen av hennes bøker der Tony Hill er med, er jeg enig med deg. Hans nærvær gjør at bøkene blir mer interessante. Jeg liker de psykologiske sidene av historiene. Alt som kan skje med menneskesinnet, etter skader, mishandling og omsorgssvikt, er alltid høyst aktuelle temaer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på en ny en nå: "Arr på sjelen", og denne er med Tony Hill. :)
Jeg tror ikke jeg har den du nevner her hvor jeg er nå for tiden, men kan jo huske på den til neste gang jeg kommer meg til en bokhandel i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal