Grei bok. Ikke så flink å holde orden på skildringer og personer som er med i en dialog eller i samme rom. Gjentar seg selv mange ganger og når Mehlum prøver å være morsom blir det trist og flaut å høre på. Off

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig i at det ikke var blant de beste. Jeg brukte i det hele tatt litt tid på å venne meg til humoren til Mehlum. Gjentagelsene er ikke Mehlum alene om. Nå har jeg lest 10 av hans bøker på kort tid. Da virker gjentagelsene hyppige. men det er bare et par i hver bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er kanskje dumt jeg er fordomsfull, da blir det til at jeg ikke leser noe av hans andre bøker. Det virker som forfatteren føler selv han har noen gullkorn og må understreke dette for å være sikker på at leseren får dette med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke helt uenig, men ser på det som enkel krim. Relertivt lett å følge og litt spenning er det jo. Så jeg trives med denne forfatteren hvis man kan se litt mellom fingrene på enkelt ting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at Mehlum har det med å gjenta seg selv mye. Det gjelder egentlig alle bøkene hans (begynner å bli lei av de stinkende/ufyslige franske sigarettene og de italienske dressene til Mørk). Ellers likte jeg denne boka veldig godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R