Lenge leve bokhyller og fysiske bøker!! Jeg tror de vil bestå så lenge det finnes bokelskere der ute, noe av opplevelsen av boka og innholdet er å holde den i hånda og kjenne lukta av blekk og papir ;)(syns jeg da ;))

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Amen! Den dagen (gud forby) at fysiske bøker ikke lenger er et alternativ, den dagen slutter jeg å lese bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg er enig. Dessuten kan jeg ikke fordra å lese lengre tekster på skjerm, jeg blir sliten i øynene og får vondt i hodet, og jeg synes også at skjermlesing er fryktelig uoversiktelig. Derimot, det å holde en fysisk bok i hånda, det er luksus. Elsker den følelsen. Og tenk så mange fine utgaver det er der ute. Som er pene å se på, og dekorative å ha i hylla. Jeg samler på flotte utgaver.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig! Har lest noen korte tekster på skjerm selv og... ALDRI MER (med mindre det er nødvendig)! Som du sa så fikk jeg også vondt i hodet (jeg endete med å printe ut resten :D og ingen hjemme skjønte noe når det plutselig var veldig lite papir og blekk hehe)

Og ja, bøker er utrolig tekorative. Man trenger ikke en vegg med masse farge og stæsj, man trenger bare å sette opp en bokhylle for så å fylle den ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flimrer skjermen på lesebrettene slik som på PC'en? Da kommer jeg til å styre unna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kommer an på lesebrettet. Lesebrett med såkalt elektronisk blekk (som f eks Kindle) flimrer ikke, det blir som å lese på papir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innbefatter det også Apple iPad. For den vet jeg er i salg i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tror jeg ikke. En iPad er så vidt jeg vet en skjerm. Det fins lesebrett med elektronisk blekk i Norge også, men jeg har inntrykk av at de er ganske dyre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du har. Er blitt noe klokere. Hva heter de som man kan få kjøpt i Norge?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der er jeg ikke sikker. Er så fornøyd med kindlen min at jeg ikke har sett etter noe annet. Fins vel forskjellige ting, elektronisk blekk er nøkkelordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Prøver å følge med. Det er ikke alltid lett. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg veit ikke, har bare lest på PC-skjerm selv, men jeg har hørt at det ikke flimrer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lesebrett med elektronisk blekk flimrer overhode ikke. Man kan også lese i direkte sollys og det er bedre enn en vanlig pocketbok! Hvorfor? Fordi i tillegg til at kontrasten kan være mye bedre enn i en vanlig papirbok så kan man i tillegg justere både skriftstørrelse, skrifttype og linjeavstand. Ikke lenger irritere seg over at noen bøker har miniatyr skriftstørrelse, noen har irriterende skrifttype osv. Her kan man tilpasse boken egne behov. Ingenting er bedre enn å lese gode, kontrastfylte bøker med lett leselig skrifttype. Det er nå min hverdag med Kindle'n, som lever godt sammen med alle bøkene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette høres jo bra ut, men jeg tror nok jeg vil klamre meg fast til bøkene så lenge som mulig ;) hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjermen på PC'en flimrer (det får man hodepine av) det vet jeg, så noe større enn artikler er utelukket for meg å lese på PC'en.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt dårlig formulert av meg over. Jeg har hørt at lesebrett ikke flimrer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill Revheim