Leste denne boka for en stund siden, men husker nesten ikke noe av hva den handler om. Husker bare at jeg synes den var kjempefin, og at den handlet om ett eller annet om en dokke..? Skal lese den igjen snart. Gleder meg. :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Åh, du bør glede deg! Boka er kjempebra, men når sant skal sies, så husker jeg nok ikke alt, jeg heller... Er så mye som skjer, og så mye som er bra, at man blander det inn i annen lesning. Haha, bra er den ihvertfall:)
:O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ei bok jeg stadig tar fram og leser. Den slutter aldri å trollbinde meg. Kos deg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er kjempeflott! Elsket den boka, handler så vidt jeg husker om familiebakgrunnen til hovedpersonen. Det ble også laget en film/tv-serie basert på boka, som var kjempefin, men jeg har ikke sett den på mange herrens år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.