Jeg fortår til dels hva du mener men er ikke helt enig. Boken skildere bare én kveld, og da fungerer det for meg, hadde han gjort og tenkt slike ting i et år ville det nok ikke fenget like mye. Og det må jo sies at Jarle Klepp alltid har gjort og tenkt mye dumt og idiotisk. Annet kan vel ikke påstås.

Jeg likte Pixley Mapogo veldig godt, særlig i formen og hvordan den sentrerer seg inn til et lite stikkende buskap på slutten med Helge som våkner og sier "alle er helt like". Det fasinerte meg. Dessuten er jo Renberg en mester både på situasjons- og karkaterskildringer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er jeg enig i! Det er snakk om én kveld av Jarles liv, og OK, kanskje var det ikke Jarles beste sider som kom frem, men jeg synes det er bare koselig. Folk gjør dumme ting, folk er ikke perfekte. Jarle Klepp er ikke et untak, heldigvis! Boken var også veldig morsom, jeg lo høyt flere ganger!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes bokas skildring av Jarle bekrefter noe som har ligget i hans personlighet lenge.

jeg liker boka veldig godt. Gi oss mer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa