Så utrolig skuffet. Kjempestore forventninger, men disse innfridde ikke. Utrolig viktig tema, og til tider engasjerende, men ødelagt av helt utrolig plattheter i språket samt forherligelse av terror. Jeg hørte den på lydbok, syns oppleseren i og for seg gjorde en god figur, men jeg måtte streve meg igjenom og vurderte mang en gang å legge den bort. Jeg ser av terningkast og kommentarer at jeg er ganske ensom om min mening, det overrasker meg. Denne boka får ingen anbefaling av meg.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Fikk den anbefalt av ein ven som synast det er av det beste som er skrive på norsk. Med tanke på at den vart kåra til folket sin favoritt så hadde eg høge forventningar. Dei vart ikkje innfridd.

Boka er i beste fall heilt middels. Den verkar som om den er skrive av ein draumande kommunist på vidaregåande skule. Full av klisjear og med eit dårleg språk. Sjølve historia er svak og eg vil absolutt ikkje anbefale dette makkverket til andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Hvordan jeg kan tro..??? Er ikke dette en nettside for folk som er glad i bøker og hvor vi kan fortelle om vår opplevelse. Er din opplevelse mer riktig enn min? Jeg er glad for at bøker er slik at vi treffes på forskjellige måter og at det finns et forum hvor vi kan dele våre opplevelser. Så flott at du koste deg med din lesning, og kom gjerne med noe konstruktivt, men pass deg for å angripe andre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Denne bokelskeren har en profil uten en eneste bok lagt til.
-I rest my case.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hva mener du med at hun ikke kan bedømme en bok hun har hørt som lydbok?
Hun roser jo den som leser, så hun har definitivt ikke dømt boka ut i fra oppleserens tolkning av teksten.

Rent generelt; Mener du at en svaksynt eller dyslektiker ikke er like berettiget til å omtale bøker de har hørt, som de som kan lese bøkene selv?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Enig.. prøvde meg på denne, men måtte avbryte..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Jeg prøvde meg på denne i lydbok, men etter 3 CDer orket jeg ikke mer. Den fenget rett og slett ikke, så ikke føl deg alene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er vel ikke ensom :) Jeg likte denne boka langt på vei, var kjempebegeistret et langt stykke utover, men så gikk jeg lei.... Synes historien gikk i en annen retning enn jeg ventet, og i en retning jeg ikke likte. Strevde meg gjennom siste del... Mistet sympatien for hovedpersonen underveis. Nei, dette var ikke boka for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg kan ikke forstå hva som har skjedd i avstemningen av "tidenes beste bok" på norsk. Noen må ha organisert seg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka var kjempegod. Jeg leste fra perm til perm på en kveld. Klarte ikke legge den fra meg. Den var utrolig spennnende. Jeg er enig i at fortellingen tok en litt annen vei enn jeg tenkte. Jeg syntes også det ble i meste laget med vold, men den satte også lys på Sør. Amerika problematikken. Vi kan jo også trekke noen tråder til det som nettopp er kommet fram med fiskeoljefabrikker.

Vi er nok blitt noen pedimetre når det gjelder språk. Dette er selvfølgelig ikke Hamsun, men språket er godt nok. Jeg ser at neste alle nye forfattere får en ørefik for språket. Noen ganger er det fortellingen som gjelder, og i spennende bøker sitter ikke jeg å analyserer språket. Jeg synes jo også selvfølgelig det er morsomt å lese bøker der forfatteren leker med språket. Det er ikke det er nødvendig i spenningsbøker. Da må språket bare være godt nok. Hilsen Marit

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

AvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen