Jeg ble oppslukt av denne boka etter de første sidene, og leste i ett strekk i flere dager. Derfor var det så utrolig trist at Kathrine Pancol ikke klarte å samle trådene på en ordentlig måte. Hva har den britiske kongefamilien med Josephines historie? Og var det virkelig nødvendig å ta med datterens flørt med Mick Jagger? Josephines historie er herlig i seg selv, og jeg føler esensen og budskapet ble svekket av usakligheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg elsket denne boka, og likte både begynnelse og slutt og det i mellom. Men om jeg skulle pirket på noen unødvendige ingredienser, så er det nettopp de to tingene du nevner - Mick Jagger og kongefamilien. Skulle ønske forfatteren hadde laget en annen forklaring til venninnens mystiske bakgrunn. Ble litt søkt, og passet liksom ikke inn i denne ellers så hjertevarme og troverdige skildringen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ann ChristinIna Elisabeth Bøgh VigreKaroline in WonderArne SjønnesenAtmanMalinJulie StensethSissel ElisabethHeidiBjørg Marit TinholtKnutMEirin EftevandCamilla RødjeBjørg L.Dolly DuckSyntaksfeilHeidi BTone SundlandTerje MathisenMarielleJohn Glenn RobertsenTine SundalMariHarald KOdd HebækRufsetufsaKarin BergMarianne  SkageIdaTrine S. AustbøStjernekastMartine (@martineleser)VannflaskePangLeserHeidiJoannMaren Hjelle AuneMarianne MSynnøve H HoelBerit R