Jeg ble oppslukt av denne boka etter de første sidene, og leste i ett strekk i flere dager. Derfor var det så utrolig trist at Kathrine Pancol ikke klarte å samle trådene på en ordentlig måte. Hva har den britiske kongefamilien med Josephines historie? Og var det virkelig nødvendig å ta med datterens flørt med Mick Jagger? Josephines historie er herlig i seg selv, og jeg føler esensen og budskapet ble svekket av usakligheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg elsket denne boka, og likte både begynnelse og slutt og det i mellom. Men om jeg skulle pirket på noen unødvendige ingredienser, så er det nettopp de to tingene du nevner - Mick Jagger og kongefamilien. Skulle ønske forfatteren hadde laget en annen forklaring til venninnens mystiske bakgrunn. Ble litt søkt, og passet liksom ikke inn i denne ellers så hjertevarme og troverdige skildringen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tatiana WesserlingAnniken BjørnesGVMyStoryHarald KLibraritas vLindaBReadninggirl20Anne-Stine Ruud HusevågSoffa86TonjeTrine S. AustbøTerje MathisenJostein RøysetGro-Anette SlettebøLene AndresenMette-MKaren RamsvikTillaLilleviErikEivind  VaksvikTor Arne DahlAvaMarit HøvdeRandi FramnesTine Victoria Halvorsen TronierLisbeth Kingsrud KvistenTraltePrunellaHeidi Nicoline ErtnæsBjørg L.MartinenBrit HonningsvågArcticDwarfEmilieskTanteMamieEllen E. MartolChrissieRisRosOgKlaging