Exit Knausgård etter skarve 46 sider. Det ble mer enn nok engler for meg- fikk ikke så veldig lyst å lese 500 sider i samme tematikk - men gir ham en ny sjanse senere - han skriver vakkert :) Jeg tror Min kamp serien hans ligger bedre til rette for verdslige meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Kunne absolutt ha lese den ferdig, men ikkje blandt mine favoritter. For meg var det rett og slett litt irriterende at slike "småfeil" som at dei spelte piano, hadde vanleg komfyr osv hadde sneke seg inn i teksten. Såg ikkje meininga med dette. Men absoulutt godt skreve, og for meg som kristen interessant å sjå korleis han tolkar urhistoria i Bibelen. Koste meg med boka for det meste, sjølv om eg var ueinig i mykje:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg visste ikke hva boken skulle handle om da jeg begynte- men ble veldig positivt overrasket! Brukte mye tid på å komme gjennom den, men historiene om Kain og Abel og Noa likte jeg også veldig godt. Hele ideen om å skrive om verden før syndfloden er spennende siden vi ikke vet noe særlig om den (om vi nå bare for bokens skyld ignorer "virkeligheten" litt). Dette er blitt en av mine favorittbøker. Selv om jeg skulle ønske at de par siste kapitlene var droppet. Skal ikke avsløre noe for de som ikke har kommet så langt. Jeg anbefaler å fullføre boken på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Merkelig bok. Jeg falt også av i starten, men hoppet over en del sider og kom tilbake i neste bolk. Historien om Kain og Abel er sterk og satte seg i magen da jeg leste, det samme med Noa og flommen og kvinnen med det nyfødte barnet som satt på "skjæret" og ventet og håpet på å bli berget av arken. En sjelden leseopplevelse som satte seg i kroppen. Som sagt: merkelig redigering av den boken. Skattene godt skjult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ennå ikke lest boka helt ferdig, men er så langt enig med deg i at historiene om Kain og Abel og Noa var sterke. Kunne nesten skilt dem ut som egne små fortellinger. Og jeg synes det er et interessant perspektiv på romanen;å "forske" omkring hvem/hva englene egentlig er/var. Boka er lang og litt ujevn, men jeg er fortsatt Knausgård-fan :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg syntes englene var best, jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant. Skal se jeg gir englene en ny sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nok av den typen leser som blir mest fascinert av bøker som handler om noe helt annet enn hverdagen. Jeg har lest mange om romaner om mennesker, men veldig få om engler. Så da jeg kjøpte boken, var det nettopp fordi jeg ville lese om englene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fasinerende det der hvordan bøker treffer oss på ulikt vis. Finnes ingen fasit. Kjenner du (eller andre) tilfeldigvis til bøker som handler om lange løp og aller helst maraton? Utenom Murakamis "What I talk about when I talk about runnong" - som er en favorittbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn i farten kan jeg komme på to stykker: "The loneliness of the long-distance runner" av Alan Sillitoe. Skrevet i 1958, ikke oversatt til norsk. "Maratonmannen" av William Goldman, en spenningsroman fra 70-tallet. Kjent fra filmen med Dustin Hoffman og Laurence Olivier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertelig takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R