En fantastisk rørende fortelling, kjærlighet rører meg!Og en kjærlighet som dette er vakkert vakkert vakkertm

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har lest denne for andre gang nå, noen år siden sist. Den ER virkelig en perle av en bok. Om så alvorlige og dyptgripende hendelser og likevel ikke dyster. For det denne boka gir er håp og tro på kjærlighet og tålmodighet og varsomhet og omsorg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er så enig!:)

Flott at Gulldronning, perledronning stadig kommer frem igjen her på bokelskere. Det fortjener den virkelig! For det er ei klokt skrevet bok.

Denne perlen av ei bok kan leses med jevne mellomrom og gi så mye hver eneste gang til den som leser. Ei bok som kan gi leseren mye av nettopp det du nevner, men kanskje også mye av dette: ettertanke, mange refleksjoner, fred, harmoni og ro i sinnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig. Jeg ble rørt og betatt av denne boka. Nydelige skildringer av forholdet mellom morfar og barnebarnet Signhild, og om hvordan de bearbeider seg framover og "ut av Berget". Den beste jeg har lest av Margaret Skjelbred hittil. Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta