En fornøyelig og lettlest bok på sengekanten. Imponerte med saftige avsløringer. Det slo meg at jeg kanskje leste en ungdomsbok en stund.. og det var ikke det som var planen.. hadde ikke anbefalt den til moren min, men kanskje til ei ungjente..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Likte denne boken veldig godt selv. Har lest de fleste av hennes andre bøker, og jeg vil nok si at dette var en av hennes beste! Nå er jo jeg selvfølgelig en ungdom, så det kan jo såklart ha noe med det å gjøre. Men som sagt, synes dette var en fantastisk bok. Og definitivt noe å rope hurra over :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel... hva skal man si? Jeg har lest bedre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det slo meg at jeg kanskje leste en ungdomsbok en stund" Helt enig - hos meg varte nok den følelsen gjennom hele boken!

Syntes i det hele tatt at dette ikke var en bok å rope så mye hurra for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei.. ikke hurra, men arruh kanskje? Har du lest "om du kunne se meg nå" av samme forfatter? Den var nemlig utgangspunktet for at jeg tok med meg denne hjem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.