Boka starter med hele 4 konger og slutter med 2 færre.
Den er skrevet på samme måte som del I: hvert kapittel er sett gjennom øyene til en av hovedpersoner. Det liker jeg godt. En fin måte å se samme hendelse fra forskjellige vinkler.

Og siden historien er slik den er, finner jeg at jeg er mer interessert i noen personer enn i andre. Underlig nok er dette ikke de samme personer som i del I.
Man kan ikke si at Martin akkurat sparer heltene sine. Nå dør riktignok ikke alle, men noen forsvinner som i en bisetning. Brorparten av boka handler om død&fordervelse. Et slag her, et slag der, forandringer i allianser som driver enn rivende gal (og forvirret) og ild. Jeg er sikker på at boka drypper blod hvis man holder det litt for mye på skrått.

Men nå er jeg i gang med del III-1.
«Winter i coming»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage