En fantastisk flettverksroman. Her er kombinasjonen av historie og moderne tid, gamle og yngre generasjoner og referanser til Kinas historie. Vi treffer fire kinesiske kvinner som flyktet fra Kina til USA, og deres amerikanske døtre. Deres historie veves inn i hverandre på en herlig måte.

Amy Tan er en forfatter som ga meg ønske om å lære mer om Kina. Jeg gravde meg inn i bøkene hennes en periode, og jeg synes fremdeles de er gode, mange år seinere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, hadde denne som pensum på høgskolen, og koste meg virkelig med den: ))) Rett som det er dukker det opp små glimt fra den i tankene mine, og det er litt over to år siden jeg leste den nå. Har lest en til av Amy Tan etter denne, og kjenner at jeg ennå kunne tenke meg å lese mer av henne. God forteller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa