Jeg elsker å gå. Jeg går og går og går og går. Derfor begynte jeg på denne. Denne pretensiøse og machosistiske boken som snurrer rundt på myten om at en flaske whisky og to tjuepakninger sigg om dagen må til for å kunne kalle seg kunstner. Det er så 1920. Alle vet jo at dagens poeter står opp klokken 6 om morgenen for å ta seg en joggings før de går på lesesalen/kontoret med pc-ene sine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

hei Kathleen, skulle begynne med "he,he"...men dette er et av få ord som fungerer dårlig i et svar, sms,m.m. Du er rapp i skjeften, -bra. Skriver du tekster? Hva er tekst? Selfølgelig kan det være god tekst i både Cupido og Farlig midsommer, sålenge den ikke detroniserer kommunikasjonen. Compri? Som billedkunstner står jeg gjerne opp tidlig, men jogger ikke.Sluttet å røyke, 20-30 om dagen, 1997,etter slag.Et glass whiskey et par ganger i uka,er godt, 1920 og 2011 også for illustratører.( noe ikke alle vet.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, hei! Ja, jeg skriver tekster, litt her og der, mest på bloggen av det som er ute i verden - ennå.

Jeg er enig, jeg, en god tekst kan være i Cupido, leste du det jeg skrev om '100 tak...'? Jeg mente jo da at hvis man ville lese noe om dette temaet så burde man heller lese Cupido enn nettopp denne boka.

Joda, jeg vet jo at billedlige kunstnere også hadde sin tid på 1920. Jeg vet jo at Dalí og Picasso hang med Hemingway og Fitzgerald i Paris. Blant andre. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

he,he,h...okey, måtte bare bruke 'he,he'.Fant '100 tak..' på din side. Må tilbake til tegnebordet, selvdissiplin, et oppdrag som skal leveres i morgen.( var ute idag og gikk og gikk og gikk...på stranden( liker også å gå...meditativt)..nei, tegnebordet var det !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei Kathleen. Kult.Bloggen?...er ikke så hjemme "der ute". Mener du små refleksjoner... om? SEr at barneböker tar stor plass på "platen/cirkelen". Har du ambisjoner i den rettningen? Leser omigjen "Inside the Whale",G.Orwell( saml esseier), kanskje litt om "dette"( skal legge inn flere favoritter etter hånd..HVER TID, har sin tid.Hvor finner jeg "100 tak.."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Morgenrefleksjon". Go'morgen Kathleen. "Misforstå meg rett"...jeg lo ikke av deg. Hvorfor ler vi?(...emne/tittel til en bok?)men kun til din "mjöla" kommentar til Vi(hvilke vi?)Menn. Som jeg sa tidligere, å skrive "he,he" i mail eller sms blir, liksom, litt feil.. teit. Dessuten er vårt forhold til latter( eller humor) ofte forskellig, på samme måte som det "å gå". Jeg tror at vi er mange som går og går og går. Kanskje vi skulle danne en undergruppe, "Vi som går og går", i Bokelskere. Lest noe av Rebecca West? Ha en fortsatt god dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.