Dette er en av de bøkene jeg skulle ønske at jeg hadde lest da jeg var liten, men selv i en alder av 20 år gjorde den inntrykk på meg. En ganske romantisk historie på mange måter, men likevel en kraftfull historie om en liten jentes tro på at alt er mulig ved hjelp av fantasien. Det finnes kanskje flere slike historier med dette temaet, men denne fortalte det på en veldig gripende måte om Saras kamp med bestyrerinnen og hvordan hun overlever ved å tro at hun er en prinsesse.

Jeg liker også The secret garden and Little Lord Fauntleroy, og hadde derfor lenge lyst til å lese denne på engelsk. Men likevel, Torstein Bugge Høverstads oversettelse skuffet ikke, den var vel verdt opplevelsen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteEllen E. MartolBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth Svee