Jeg synes den var veldig bra, godt konstruert og med et mysterium som fenget. Kommer til å se på sjakkspillet med helt nye øyne nå for å si det sånn, hehe... Men noe som irriterte meg etterhvert var den utstrakte bruken av frempek støtt og stadig. Det hadde ikke gjort noe om en god del av dem hadde vært luket bort. Spenningen var godt til stedet uansett, og de irriterte meg som sagt mer etterhvert med sine hint om hva som ville skje enn hva de greide å gjøre meg mer nysgjerrig på videre handling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er veldig enig med det du og Hedvig skriver om denne boken. Absolutt fengende, spennende og lærende spesielt om sjakkspill. Bra mix mellom historisk handling og nåtid. Er også enig i at det ble litt mye frampek, som du kaller det. En av mine favorittbøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes dette var en fantastik thriller/krim/gåte bok. Den fenget fra start til slutt og jeg har den som en favorittbok.

De 630 sidene gikk unna som bare det.

Boka har to historier så den hopper fra nåtid til slutten av 1700 tallet.
Jeg anbefaler den virkelig, men les sakte for denne vil du ikke skal ta slutt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har brukt en del tid på den..fikk ikke helt sansen for den først..men så ! Ble det litt mer fart over ting..liker at det skjer noe hele tiden...og man bør helst ikke legge fra seg boka over lang tid..da mister man litt sammenhengen.. Ei god bok syns jeg generellt..men kunne faktisk vært enda mer spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at det ikke er en bok man bør legge fra seg for lenge for det er mye å forholde seg til og man vil fort komme ut av historien.
Boka fenget meg fra starten av så jeg hadde ikke startproblemer. Jeg så aldri på det som noen krimbok så jeg savnet ikke mer spenning. Det er vanskelig å sette den boken i en bås, men jeg har kalt den en blanding av thriller og kultbok, med masse nervepirrende scener. En av mine 6-er bøker :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KHildeE .LesevimsaTone Maria JonassenBenedikteRandiSynnøve H Hoelingar hHilde H  HelsethTheaTonje-Elisabeth Størkersenerlend kongsvollTorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundLilleviRisRosOgKlagingRufsetufsaMarie ØstvoldIngunn SMartine GulbrandsenKjetil Klakegg BergheimCtinaVersionMariannegretemorTone SundlandAnne Lise JohannessenKikkan HaugenNina M. Haugan FinnsonsveinMonica CarlsenBkGro-Anita RoenKirsten LundGrete AastorpMorten BolstadAkima MontgomeryCathrine Marie HansenSolPilarisKjerstiOmpabop