Etter å ha lest den ferdig hadde jeg ikke noe endelig svar på hvorfor han ble prisbelønnet. Derfor leste jeg den en gang til, men fremdeles uten å bli klokere. Kan noen fortelle meg hvor det geniale og utsøkte er? Er det språket?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For meg er det stemningen, stemningen, stemningen. Det skjer jo ikke så mye, og likevel sitter jeg på kanten og følger med som en falk. Også har vi begynnelsen, med fuglene som flyr på ruta, og han forstår ikke hva han har som de vil ha. Kjempe bra.Det er noe med det vakre i det hverdagslige som er beskrevet som når han er ute å går, når han sovner på benken ved vannet, når han lager middag og planlegger og dra på butikken. Jeg får så mye medfølelse for den gamle mannen og den selvvalgte ensomheten hans. Jeg kjøpte denne for en hundrings på mammut. Noen dager senere så jeg den for femti spenn på samme butikk, og jeg husker jeg tenkte i stedet for å bli arg som jeg bruker "pytt sann, den er verdt det."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Aner ikke! Jeg leste den og det var en slik bok som traff meg umiddelbart. Tror det har noe med språket og stemningene. Drivet, følelsen av at det kan komme til å gå lukt til helvete. God nok til å komme på "høyt elsket"-lista mi. Jeg forbanner tidens elv av samme forfatter gjorde ikke samme inntrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kan nok ikke svare deg på det, for jeg orket ikke å lese ferdig boka engang. Det er nok mer pga personlig smak enn noe annet. Jeg kunne sikkert likt den og lest den ferdig en gang for mange år siden, men slike bøker interesserer meg ikke lenger. Jeg hadde litt følelsen av at dette blir mest lang utdratt elendighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sitter igjen med samme tanke jeg også. Jeg har forsøkt meg på flere av hans bøker men bare å beklage, men jeg måtte avbryte. Følte meg som en drøvtygger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mange tråder på denne, og flere synspunkter...interessant å sammenligne diverse oppfatninger. Her er en annen tråd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene Andresen