Hadde store forventninger til denne boken, men synes den rett og slett var kjedelig. Grunnen til at jeg leste den ferdig var fordi jeg håpet og håpet at den skulle bli bedre..... Alltid optimist :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig med deg. Jeg gledet meg sånn til denne boken, og ble bare skuffet. Avbrøt den, faktisk. Typisk amerikansk forutsigbar spenningslitteratur. Nei, spar meg ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke helt enig. Synes den var spennende, og satt slett ikke og ventet på noe bedre. Men, det viser hvor forskjellig smak en har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Persongalleriet består utelukkende av klisjéer: Patriarken som uttrykker seg med neveslag og setninger som alltid krydres med "pokker"; den sjalu stemoren; barndomsvennene som står last og brast med hverandre; den selvskadende unge jenten; ungdom som drikker og gambler; kjæresteparet som etter fem år hver på sin kant står parate til å ta opp tråden igjen, når vi alle vet at etter fem års atskillelse har mye kommet imellom, ikke minst når man er ung. Ingen av personene blir noen gang skikkelig levende eller troverdige, og leseren kan vanskelig føle noen interesse for hvordan det går med dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise