Fort lest, og antagelig fort glemt. Vi kommer aldri helt inn på personene, og da blir derers gjøren og laden tilnærmet likegyldig. Det er en politiroman, men det blir ganske snart temmelig uinteressant hvem som er skurken, og når dette spenningsmomentet ikke får en tilstrekkelig god erstatning blir boka ikke mer enn litt halvspennende tidtrøyte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Grei og lettlest underholdning, men det virker som han vil litt for mye på en gang her. Jeg synes det ble litt rotete som helhet, selv om det var partier som var bra skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helt enig! Denne var faktisk litt kjedelig. Jeg synes Roy Jacobsen bør slutte å skrive krim hvis han ikke skriver bedre enn denne.Synes han heller bør perfeksjonere sin romankunst ytterligere. Jeg er egentlig stor fan av Jacobsen, men denne skuffet meg. Begynte på den - og måtte jo lese den ut - mest fordi temaet interesserte meg. Men ble ikke "fengslet".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er du helt sikker på at det er en krimbok? Har Jacobsen skrevet krim før, som ikke har slått ann, siden du mener han bør slutte med det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med dere her...vi hadde den i Lesesirkelen i 2007, ikke det helt store nei, ganske middelmådig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald K