Kult, artig å kike i andres bøker. La merke til at du har alle Jo Nesbøs bøker og to små flasker med mystisk innhold. Vil du gi en kommentar?

Jeg er håpløs på boligvisninger, går som regel rett bort til bokhyllene for å se hva jeg finner der. Burde heller sjekket om det var fukt på badet eller om veggene er i vater.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Sjekker du også bokhyllene i utstillingsrom på Ikea?! Jeg prøver å la være, men ...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det høres helt sprøtt ut, Wenche! (svaret er ja). Tidligere hadde de juksebøker, men ser tendensen mot bruk av ordentlige bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akk, jeg også. Og det er jo HELT meningsløst, men jeg klarer liksom ikke å la være. Ofte har de tydeligvis kjøpt et restlager slik at de har 3-4 eksemplarer av samme bok.

Forresten, helt meningsløst er det vel ikke, det er ikke helt uvanlig at bookcrossere setter igjen bøker i hyllene på IKEA.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er en bookcrosser? Jeg antar det er en som bytter ut en bruktbok med en annen, og er det lov å gjøre det på IKEA, jeg mener vet IKEA om det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... - Så da kan man altså stikke innom IKEA med ei overflødig bok man selv har, - og bytte den ut med en annen og mer fristende bok som står i hyllene der?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha, dét hadde vært noe! =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom den du bytter den med er en bookcrossing-bok, ja. Ikke så sikker på at IKEA blir så glade om du bytter med en av de bøkene de har satt ut selv...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner til problemet på boligvisninger... Og jeg mangler Gjenferd, venter vel til den kommer på tilbud noe sted, tenker jeg...

Flaskene inneholder maltwhisky, såkalte "mystery malts" - dvs. vi har fått dem fra andre whiskyinteresserte og det er meningen at vi skal gjette hva som er oppi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo Larsen