Avbrutt. Syntes den hadde så dårlig språk at jeg ikke gadd fortsette. Syntes den var altfor oppskrytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Fantastiske Midnattsbarn.
Boka åpner for en fabelaktig handling og en forunderlig verden!

Jeg vil anbefale deg å gi den en ny sjanse etter at du har lest noe annet og latt det gå en del tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dårlig språk? Flott språk er noe av det jeg husker best fra boka, vakre, sirlige formuleringer slik at språket alene ble et virkemiddel for å transportere meg frem i fortellingen.. Men det har kanskje noe å si at jeg leste den på engelsk?? Eller? Får jeg spørre hvorfor du syns språket var dårlig? Kan det tenkes å være oversetteren?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du eksempler på dårlig språk? Så forskjellig kan vi reagere - for meg et dette en av de fineste jeg har lest på lang, lang tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

....men må innrømme at jeg hadde probler med å komme gjennom Sataniske vers, den lå der i flere år....og jeg glemte heldigvis etterhvert hva som irriterte meg ....jeg kom gjennom...men husker ingenting idag av den boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er flere år siden jeg leste den, så jeg husker ingen eksempler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Anbefaler boka. Og lav høytlesning.

Ser at dette er en ni måneder gammel samtale. Jeg kjøpte den, men ga opp på omtrent samme tidspunkt. Fikk den til halv pris Ullevål bokhandel i Oslo, som måtte legge ned etter over 100 års drift. (Syng med Fred Åkerstrøm: "Sådan er kapitalismen") Nok om det. Ble først fascinert av hans fargesprakende spræk full av spennende tanker, og innbakingen av en historisk hendelse, Amritsar-massakren 1919. Men snart ga jeg opp. Nylig begynte jeg igjen. Denne gangen løsna deg. Trikset er at jeg nå leser høyt for meg selv. Blikket flyr ikke så fort da, jeg må lytte til stemmen min, for jeg har et dusin usynlige, kresne lyttere. Da kommer alle skattene i teksten fram. NA

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kjører du tog eller bane er det jo mange som sitter og skravler i mobilen, eventuelt tar du på høreklokker ... hehe. Er det kurset for vanlige dødelige? Lykke til uansett!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge