Ekkel og perfekt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Underholdende, og godt driv. Morsomt med en trønderkrim. Men jeg klarer ikke la være å irritere meg litt over enkelte av detektivklisjeene, hvorfor skal disse mennene vippes så totalt av pinnen bare fordi en pen dame tar av seg klærne?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er veldig enig med dere i denne tolkningen. Som debutant var boken bra den. Så får vi håpe han legger av seg det som du kaller "detektivklisjeene" og modererer seg noe på det planet i neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg der. Synes what's-her-name var fryktelig teit karakter, og typisk halvdårlig kvinneskikkelse skrevet av en mann: virker litt som en litt våt drøm for noen, og jeg har ennå ikke truffet noen som er slik i virkeligheten, men jeg leser mye om dem i bøker. Og disse typene som faller for disse damene er jo skikkelig svake, noe jeg har litt vanskelig for å tro er realistisk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jørgen Brekke er fullt på høyde med bl.a Dan Brown og Tom Egeland.Jeg gleder meg til neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal det leses som at når man ikke har sans for Dan Brown, så bør man også styre unna denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker Jørgen Brekke, Dan Brown og Tom Egeland. Alle tre er veldig dyktige fofattere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter min mening skriver Brekke bedre enn Brown...men noen av temaene i bøkene kan nok ligne hverandre noe. Jeg likte boka godt, var spesielt fornøyd med en liten twist i den "gamle" historien mot slutten. Absolutt verdt å lese. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila