Siste side lest.....jeg føler meg helt ødelagt av denne boken jeg. En utrolig bok men den gjør at jeg grubler så hodet verker. Jeg må sette meg ned , lete frem tolkninger av denne boken på nettet ,jeg trenger lese eller høre hva leserne mener om boken . Og orker jeg lese flere av forfatterens bøker?. Jeg har vel ikke noe valg, jeg ble solgt, men jammen må jeg ha en pause.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg også brukte lang tid på å fordøyde boken når jeg var ferdig. Jeg prøvde å få orden i hva det var jeg nettopp hadde lest ved å bare sitte å tenke på den, men den gikk ikke, så tilslutt måtte jeg frem med notatblokk og penn. Skrev ett par sider bare for å få ett utløp og det hjalp. For en fantastisk bok!

Det var andre boken jeg leste av Murakami (første var "Trekkoppfuglen") og elsker hvor behagelig tempoet er i bøkene hans. Selv om det er veldig mye (spinnvilt) som skjer er det aldri stressende å lese. Språket bare flyter av gårde, akkurat slik som hovedpersonen bare flyter med hendelsene. Så fortryllende og behagelig. Absolutt ikke siste boken jeg kommer til å lese av Murakami :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg...Tilla,enten han mener noe med bøkene sine....eller ikke...man blir som forhekset...det skjer så mye....karakterene er spennende og uforutsigbare...og man må bare lese vdere..for å se hva som skjer...han er bare utrolig...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Haruki Murakami er favorittforfatteren min og dette er favorittboken!

Men å lete etter tolkninger føles litt meningsløst når forfatteren selv sier at det ikke finnes noen større mening bak boken. At han bare har skrevet det som har falt ham inn.

Les fler av bøkene hans! Anbefaler Dance, Dance, Dance og Norwegian Wood.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Javel , han sier det ja. Visste ikke det jeg .!!! Men jeg grubler alikevel. Kanskje han også gjør det.!!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila