Var i utgangspunktet litt skeptisk, men vart gripen av historia. Pan Yuliang er interessant som kvinne, som menneske og ikkje minst som kunstnar. Eit sterkt, lite menneske som trass i eit heller dårlig utgangspunkt får hjelp til å utnytte talentet sitt. Absolutt lesverdig!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tok denne boka fram som lett sommerlektyre. Synest det var noen litt klisjefylte setninger i begynnelsen så jeg så litt mørkt på det. Men den tok seg kraftig opp etterhvert og ble en interessant historie.
Det aller beste med boka er at den er basert på en kunstner fra virkeligheten og hennes private liv og senere som utøvende kunstner.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim Barlaup