Jeg så tv-serien først og var VELDIG imponert. Det er ikke ofte at mine sønner og jeg stønner når rulleteksten dukker opp, men det gjorde vi da.
Som dere skjønner var forventningen til boka STORE.

Ikke noe annet å si enn at boka leverte varene. Flott skrevet og jeg var overrasket over hvor bra tv-serien egentlig var.

MEN nå er det store spørsmålet:
Skal jeg lese bok II eller skal jeg vente til etter sesong 02 av tv-serien?
Jeg tror jeg må lese videre...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Er vel generelt bedre å lese boka først og så se filmatiseringen? Da får fantasien fritt spillerom uten å farges av HBO eller hvem nå enn det er som står bak serien...

Jeg har akkurat lest ferdig første bok. Underholdende! Og nå skal jeg se serien:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, det er ofte vel så bra å lese enn å titte. Men jeg må virkelig si at jeg var meget, MEGET imponerrt over filmatiseringen. Den kommer snart på NRK og jeg kan virkelig anbefale den.

Jeg har til nå lest de første 4 bøker og må si at det hele gikk litt i sirup etterhvert. Jeg fikk inntrykk av at det ble for stort og for komplisert for forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett de syv første episodene av sesong 1 nå og liker den ganske godt. Men som (nesten) alltid likte jeg boka bedre. En ting jeg irriterer meg over i serien er at de sexifiserer altfor mange scener. Eksempelvis når Lord Balish forteller om sin historie med Catelyn og Ned Stark med to stønnende horer i bakgrunnen. Unødvendig. Og litt billig.

Synd at du ikke synes Martin klarer å holde nivået oppe utover i serien. Men det vil vel alltid være noen transportetapper i slike lange bokserier. Det hadde jo eksempelvis Harry Potter også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ga opp...

Startet med del II.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

den begynner også på nrk3 5. januar rundt kl. 21:30 tror jeg det var

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kommer sikkert snart som en DVDbox som jeg SKAL HA!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl