Denne boka i lydbokversjon og meg klar for ferie, var ingen god kombinasjon. Typisk et eksempel på at jeg skjønner boka er god, men ikke for meg, ikke da. Den ble for lang...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Vel, jeg ble totalt oppslukt av denne boka. Et episk mesterverk om en by, sjøfartshistorie og - kanskje først og fremst - om sjømenns farefulle og høyst dramatiske liv gjennom ulike tidsperioder og i eksotiske farvann. Meeeeget bra! Appellerer kanskje mer til gutter (menn) enn damer? Skummelt å si slikt i våre dager, men jeg tror likevel at slike ramsalte testosteron- eventyr blir bedre mottatt av menn enn av de fleste jenter. Tilgi meg alle jenter som også er fan av salige Hemingway!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne er registrert som en av mine favorittbøker. Leste den for noen år siden og var bergtatt

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg, men mitt forhold til romanen er nok også farget av at jeg har vært mange ganger på Ærø. Jensen har utvilsomt store kunnskaper om Marstal og livet slik det var da byen var landets førende sjøfartsby.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Opplevde litt det samme som deg. Hørte over halve boka, fanget i perioder, men datt stadig av. Ga til slutt opp. Ikke for meg akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg støtter Reidun (under her), gi Vi, de druknede en sjanse til!
En storslagen fortelling om harde liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynnelsen er jo litt hard også. Jeg la den vekk en stund og leste den så i lange strekk i løpet av noen dager. Gi den en sjansen til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie