Utrolig bra forfatter, krim på sitt beste..

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Å gi en krimbok/thriller terningkast 6 hører med til sjeldenhetene for min del, om jeg noen gang har gjort det. Stort bedre enn dette kan det vel ikke bli! Ble sugd inn i handlingen fra første side og den var omtrent umulig å legge fra seg. Handlingen og karakterene er troverdige og en får innblikk i religiøs fanatisme på sitt verste og hva den kan gjøre med folk. Og så den herlige humoren som en ikke kommer utenom i bøkene til Jussi Adler-Olsen! Bare gleder meg til å lese mer av denne forfatteren! Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne skal jeg kjøpe til meg selv i bursdagspresang i neste måned. Da er jeg i hvert fall sikker på å få den. Gleder meg.

Er også vilt begeistra for Håkan Nessers krimbøker om Gunnar Barbarotti. Leste nettopp "Menneske uten hund". Den ga jeg terningkast 6. Terningkast 6 for en krim/thriller hører med til sjeldenhetene for meg også.

Jeg synes vi har mange gode krimforfattere i Norden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så enig,så enig! Vi har utrolig mange bra krimforfattere i Norden! Håkan Nesser har jeg lest en god del bøker av, og liker dem godt, men har dessverre ikke fått lest de siste av ham. Noterer meg ovennevnte og skal prøve å få lest den om ikke så altfor lenge! Har bare så utrolig mange gode bøker "på vent"..og skulle ofte ønske døgnet hadde mer enn 24 timer så jeg kunne fått lest enda mer enn jeg allerede gjør, det er så mange bra bøker....! Har nettopp kjøpt "Ildvitnet" av Kepler og den skal jeg kose meg med i påsken,har lest de 2 andre "Hypnotisøren" og "Paganinikontrakten" som begge var kjempespennende! Så flott at du har kjøpt "Flaskepost fra P" som bursdagspresang til deg selv, da håper jeg virkelig den innfrir forventningene! Ha en god og fin lesepåske!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk det samme til deg Bente! "Hypnotisøren" har jeg kjøpt på salg, og "Paganinikontrakten" følger nok etter når prisen er rimelig. Betryggende at du likte de :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Gled deg til Kepler-bøkene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holder selv på med denne nå og er enig med både deg og Rune. Dette er andre boken (lydbok) jeg leser av ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er spent på Journal 64, ser du leser den nå. Kom gjerne med noen ord når du har lest den ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie