Leste første halvdel i norsk oversettelse (det er ikke mer som er kommet på norsk), og kan nå underskrive på at oversetterne skal ha store mengder ros! Og andre halvdel av boka var ikke mindre spennende... Gleder meg til fortsettelsen, bøkene står og venter på meg! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har de på engelsk, men blir litt demotivert av lengden på dem og skriftstørrelsen. Bitteliten skrift og uendelige mange sider jo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh? Har det heilt motsatt. Eg vert oppmuntra og glad over å komme over tykke bøker som eg tykkjer er så gode at eg kan gle meg over å ha masse foran meg å lese

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøkene er helt fantastiske! Var litt skeptisk selv når jeg begynte på den første, tenkte at det kom til å ta år og dag før jeg var ferdig med den, men det er så fantastisk skrevet at du blir revet med og plutselig har du lest hele boka! Du kommer raskt inn i handlingen, og du glemmer at det er uendelig mange sider med små bokstaver. Jeg har akkurat lest siste side av A Game of Thrones, og gleder meg til å begynne på den neste. Er sånn at andre ting jeg skal gjøre blir gjort i en fei sånn at jeg kan begynne å lese igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kirsten LundVigdis VoldHarald KEnneaVoidkeeperAnitaØystein LToveJulie StensethLeseberta_23Berit RJ.G. RobertsLibraritas vIngunn SKarin  JensenTine SundalIngeborg GSynnøve H HoelDolly DuckStine AskeTorill Elisabeth RevheimTrygve JakobsentuhamreKay Nilsenkntschjrldingar hIngunn ØvrebøSimen "Boktimmy" IngemundsenHildaknut erikIda SHilde H  HelsethLeselenaLisbeth Kingsrud KvistenrubbelMartinenJan Erik  OlsenMonica CarlsenHeleneIngrid Urdal StøleAnMa