Jeg har ikke lest noe av Bjørnstad, men etter all den gode anbefalingen her bestilte jeg både "Til musikken" og "Elven" (i Bokklubben) for til sammen 79kr. Så nå venter jeg bare på at de skal dumpe ned i kassa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du har en unik leseopplevelse i vente. Begge bøkene er blant mine favoritter

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg gleder meg til de kommer i hus. Spennende med en ny forfatter. Håper bare siste boken også kommer på salg snart. Liker egentlig å lese hele trilogier i ett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg går og venter på Elven, begynte å lese 59 og alt det der som hadde kjøpt for en stund siden, den måtte jeg bare legge bortNå har Siri Hustvedts bok Det jeg elsket kommet, så jeg får lese den mens jeg venter. det fungerte godt å høre Ketil Bjørnstads musikk til, det gjorde jeg også sist jeg leste han, han er jo en multikunstner. Denne gangen brukte jeg you tube istedet for cd, de lager jo lange spillelister. For en ettermiddag jeg hadde på søndag, helt alene med Ketil Bjørnstad!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg også til bøkene kommer. Kanskje jeg burde få tak i en cd med hans musikk også, får se hva det blir til. Aller først må jeg få bøkene i hus. Har heldigvis alltid noen bøker i -skal lese- hyllene så jeg er aldri uten godt lesestoff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S