Spørs om ikke du heller skal styre unna bøker med parallelle historier. I Saras nøkkel syns jeg den var veldig viktig, fordi den bl.a. viser franskmenns holdninger i dag til det som skjedde den gang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette syns jeg var et pussig råd. Skal jeg, etter å ha lest en dårlig krim, slutte å lese krim? Jeg håper virkelig ikke det, for da går man virkelig glipp av mye i bokverden!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, selvfølgelig ikke. Det var ikke det jeg mente. Forsto det som at du ikke likte bøker hvor handlingen foregikk både i fortid og nåtid, og de har det vært mange av i det siste. Men for all del en bok man ikke liker er ikke nok til å kutte ut en type bøker. Heldigvis går det an å tenke litt lenger.Lykke til med nye bokvalg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H Hoel