Jeg er imponert! Fantastisk skrevet, både ordbruk og skildringer. Kombinert med en original komposisjon er dette en bok som er verdt å bruke tid på. Jeg gleder meg til å starte på innsirkling 2. Tror det må bli allerede til uka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så enig, så enig!! Jeg kjenner meg så til de grader igjen i mange av situasjonene, tankene og følelsene, fabelaktig godt beskrevet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vakkert skrevet på nynorsk! Tiller seiler frem som en ny favoritt. Som leser lot jeg meg forføre av det rene og presise språket, den til enhver tid treffende dialogen og de nære personskildringene. Jeg utviklet raskt et avhengihetsforhold til denne forfatteren, og i sommer har jeg lest flere av bøkene hans.

Du har absolutt noe å se fram til.

God lesning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.