Jeg har startet og avbrutt denne boken to ganger. Men jeg gir meg ikke; en dag skal jeg komme meg igjennom. Ikke det at jeg tror den er fenomenalt bra, men dette er en historisk og samfunnsvitenskapelig klassiker som en visstnok Bør lese (sier ihvertfall min soon to be-historiker kjæreste ;)).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Det var en god idé. Det er en løsning jeg skal bruke, tror jeg. Takk! Det er nesten litt for ille at man må ha slike løsninger for å komme seg igjennom bøker, men hva gjør man ikke for å få lest slike beryktede klassikere..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Bra gjennomført! Lurer på om jeg ikke skal prøve på nytt med denne boken før nyttår, men etter jeg er ferdig med semesterets eksamener. Jeg har så lyst til å få lest den ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin