Prøvde å lese denne boka to ganger, og avbrøt begge gangene. Hadde hørt at dette var en av de store feministiske romanene, og derfor verdt å lese. Men jeg har aldri i mitt liv mislikt en hovedperson så mye. Jeg hadde absolutt ingen ønsker om at det skulle gå bra med henne, jeg synes hun bare var ufin og fæl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Begynner å bli noen år siden jeg leste den nå, men slukte den rått. Hun er egentlig en tøff dame som prøver å være nonchalant og kul mens hun blir behandlet som et barn og ting faller sammen rundt henne uten at hun tør eller klarer å se det i øynene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, man behandles som hun oppfører seg. Synes hun oppførte seg som et barn også i relasjon med ektemannen og den nye fyren hun treffer. Synes hun var fullstendig ansvarsløs og hensynsløs, og skjønner ikke hvorfor hun skal behanles som voksen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant å tenke på hva som kom først; hvordan hun oppfører seg og hvordan hun blir behandlet. Mener at jeg tenkte at hun satt fast (hadde satt seg selv fast?) i endel forventninger fra omgivelsene om hvordan man burde være, som hun egentlig ikke hadde sjans til å leve opp til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila