Historien i seg er veldig fin, det er en litt overraskende slutt og jeg ble i litt "tenkehumør". Likevel er boka i stor grad uengasjerende. Det tar virkelig tid å føle en nærhet til personene i boka, og hendelsene. Om det noen gang skjer.. .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tjah, jeg likte vel egentlig ikke den vrien her... Synes det er en av de svakeste bøkene til Marian Keyes, som jeg ellers har likt veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig enig i at den er uengasjerende, for meg tok det 200 sider før jeg begynte å "bry meg" om å høre hvordan det gikk med personene. Altfor mange av dem, og altfor mye kjedelig hverdagslig pjatt fra karakterenes venner, kunder etc. Det ble for mye, spesielt da jeg valgte denne boka for å kunne "slappe av" og lese noe lett. Men jeg koste meg de siste 400 sidene. Ideen og historien er veldig god, men det hadde holdt med 400 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høyrde denne boka som lydbok på svensk. Det tok litt tid å bli kjend med karakterane ja. Kanskje fordi det var så mange folk. Men dei var skildra med mykje humor, og det likte eg. På slutten når me får høyra Katie si dramatiske historie vart det brått veldig dramatisk. Forteljarstemmen gjorde det heile litt mystisk. Så eg syns denne boka hadde mykje forskjelleg spanande å by på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig om at den var uengasjerende og at det tok tid før historien fenget meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie