Jeg sliter med å tro at dette er en "viktig" roman. Den er absolutt god. Karakterene er skildret med god menneskeinnsikt, med unntak av noen overdrivelser av personlighetene slik at de nærmer seg litt parodiske. Ikke at det trenger å være negativt, det får fram en del gode poenger. Jeg kan kjenne meg i mye av boken, menneskene, bekrefteler på mitt syn på det amerikanse samfunnet etc. men jeg syns kanskje ikke den ga meg noen stor grad av ny innsikt. Den ga meg ikke noen aha-opplevelser, eller fikk meg til å dvelde særlig dypt ved sider av samfunnet eller mennesker. (kanskje med unntak av titlen)

Den har et veldig godt språk, og handlingen er veldig godt flettet sammen. Jeg hadde, som mange andre, store forventninger til den. Jeg hadde hørt mye ros om samfunnskritikken i den. For meg ble den kanskje heller en god og underholdene "pageturner"-roman, enn en interessant roman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson