Nei noe så synd for dere!
Mandelplukkersken var bare søt og morsom! Som leser må du ignorere at det ikke er greit å holde orden på alle navnene (hvis det var det som var problemet..). Strengt tatt spiller det ingen rolle. En bok jeg varmt anbefaler! Gi den en ny sjanse. Så deilig når de gode vinner - til slutt!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig. Det er lenge siden jeg leste den, men husker innholdet ennå og tenkte, da som nå, at jeg bør snart komme meg en tur til Italia også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har skrevet et annet innlegg om denne boka i en annen tråd her. Jeg falt aldri for denne boka, den fenga meg aldri skikkelig. Jeg leste boka ferdig, men den gav meg aldri noe særlig. Det er noen år siden sist jeg leste denne. Men det er jo bare bra at folk har forskjellig boksmak. Noe fenger noen, mens annet fenger ikke i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slutter meg til din entusiasme for boka! For meg var dette en herlig leseopplevelse!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva