Jeg er nettopp ferdig med boken, men vet ikke helt hva slags følelse jeg sitter igjen med. Det tok ihvertfall halve boken før den klarte å fenge meg til en viss grad. Mot slutten ble den bedre og bedre, og vekket nysgjerrigheten min. Det var fascinerende og annereldes å lese skildringer med utgangspunkt i lukt. Pga det sistnevnte får den en 4er, men innholdsmessig klarte den ikke å ble mer enn en 3er, dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg blant dem som likte boken veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Ikke så lenge siden jeg leste boka. Den fanga ikke meg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde hørt mange godord om denne boka på forhånd, så ble nok litt skuffa, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror dette er en "elsk eller hat" bok. Jeg likte den ikke i det hele tatt, men vet mange som virkelig synes at den er fabelaktig. Jeg tvang meg gjennom hele boka, bare fordi jeg ikke klarer og avbryte en bok..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka orka ikke jeg lese ferdig, syntes den var vemmelig, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi