denne orka jeg ikke-!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvis noen av dere som ikke liker romanen er interessert i å selge den til meg bare send meg en melding her inne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en av mine favorittbøker. Fordi den er så herlig original og utfordrer meg som leser til det ytterste. Det er mange år siden jeg leste den, men den sitter fast. Boka handler om den svært unge Ludo som leser klassikere på originalspråk og hans mor som ikke helt vet hvordan hun skal forholde seg til den intelligente sønnen. Det er masse humor og deilig komikk. Illuminert har lenket til en anmeldelse av boka som kan være grei å lese. (http://www.dagbladet.no/kultur/2001/03/06/245584.html)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg får finne tid til den en gang, skjønner jeg....Men i sommer var jeg def. ikke klar for den..Det må sies at jeg ikke ga den så mange sider før jeg ga opp, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Åh, denne leste jeg for flere år siden og syntes den var ganske herlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaske