Mankell kan mer enn krim, noe han beviser med denne boka. Handlingen er lagt til ca 1870 og handler om Hans Bengler, en svensk eventyrer og insektsamler som drar til Afrika. Her treffer han Molo, en foreldreløs gutt som har mistet sine foreldre under tragiske omstendigheter, noe som preger gutten for livet. Hans bestemmer seg for å "redde" Molo og tar han med til Sverige, som på dette tidpunkt aldri har sett et farget menneske. Dette byr på vanskligheter og Molo sliter i sitt nye hjemland. Boka handler om at røtter og tilhørighet er viktig og om å lengte hjem. Mankell skriver glitrende:-)Anbefales:-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boken er helt fantastisk! Mankell har en visuell fortellerstil og vendingene i boken er stadig overraskende. Det er ikke så ofte bøker får meg til å gråte, men dette var en sånn bok. Mange lag i denne historien. Anbefales!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

moiraJulie StensethRisRosOgKlagingTine SundalLilleviCecilieIdaMarteHanne MidtsundAnn ChristinCtinaIngunn SEileen BørresenHegeHallgrim BarlaupHarald KHilde H  HelsethAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiIvar SandFiolElin Skjerengleser42Britt ElinBjørn SturødTone HGodemineVersionMarianneDolly DuckGro-Anita RoenEli HagelundHildeStine AskeTonesen81Readninggirl20VannflaskeLars MæhlumStine_JMalinStjernekast