Ikke den beste boka til Nesbø,mangler spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Svært uenig i at den mangler spenning. Jeg er helt i sluttfasen og jeg drives fremover fordi jeg er så spent på hvem som er morderen. Har flere jeg mistenker, men venter at det blir en overraskelse. Men drapene begynner å bli ganske så makabre, synes jeg, spesielt drapet på hytta (nevner ikke navn da noen sikkert ikke har lest boka ennå). Men ikke den beste boka av Nesbø, enig i det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at det ikke er den beste boka, men jeg likte den. Syns den tilførte noe nytt forhold til tidligere Harry Hole-bøker. Men jeg klarer ikke å sette ord på hva. Ikke akkurat nå iallefall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stor skuffelse syntes jeg. Dette var en bok jeg måtte jobbe meg gjennom. Glad jeg er ferdig med den nå. Jeg ga den terningskast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund