Fantastisk bok! Jeg leser et kapitel i måneden og har startet mitt eget lykkeprosjekt. Og jeg føler meg faktisk mye bedre enn før jeg startet! Det er en bevisstgjøringsprosess som startet i januar og tar for seg mange vitige temaer i livet som fortjener ekstra oppmerksomhet. Jeg kjøpte den til min beste venninne, og jeg skulle gjerne ha gitt den til alle mine venninner! :) Jeg håper det er noen som gir denne type bok en sjanse, som kanskje ellers ikke ville ha gjort det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ser det er et år siden du skrev dette nå. Hva tenker du rundt boka og det du har skrevet nå? Har den endret noe for deg også på lengre sikt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla